Een nieuwe kijk op uw samenwerkingsruimte

Het ontwikkelen van uw samenwerkingsruimte

Ontwikkel een ruimte op maat met onze architect partner

Omdat eenwerkruimte ontwikkeld voor de samenwerking reële effecten heeft op de prestaties, komt onze architect partner ter plaatse om een stand van zaken op te tekenen van de aan te passen ruimte en gaat hij gefaseerd te werk om de werkomgeving te ontwerpen, die u nodig heeft.

diagnose

Stap 1
Stand van zaken : onderzoek en diagnose

 • Constructie van uw vergaderzaal
 • Opmaak van een fotografisch dossier
 • Interview ter plaatse en overdracht van de behoeften
 • Representatie van de bestaande structuren op papier en computer (2D)
architectuur

Stap 2
Schets : Architecturaal voorstel

 • Analyse van het bestek
 • Integratie van interactieve oplossingen
 • Schets van een totaaloplossing
 • Integratie van de « automatiseringsaspecten »
ontwerp

Stap 3"
Berekend ontwerp

 • Integratie van de belangrijkste elementen van het programma
 • Analyse van de haalbaarheid van de werkzaamheden
 • Schatting van de geraamde kosten

Ontwerp uw nieuwe samenwerkingsruimte

Toelichtingsbladen voor uw samenwerkingsinstrumenten

Uw samenwerkingsinstrumenten werden geselecteerd omwille van hun intuïtiviteit. Maar niemand is immuun voor twijfel over hun werking, in het bijzonder aangaande de externe luidsprekers. Daarom wordt het aangeraden om toelichtingsbladen te voorzien in uw samenwerkingsruimte, zodat uw samenwerkingsinstrumenten altijd een versneller van ideeën blijven en nooit een belemmering vormen voor de creatie.

Inrichten van een ruimte geoptimaliseerd voor teamwerk

Een samenwerkingsruimte streeft ernaar eveneens een ontvangstruimte te zijn voor uw bezoekers of klanten. Het beeld dat uw bezoekers krijgen van uw bedrijf zal dus grotendeels afhangen van het ontwerp van deze ruimte. Om uw waarden te weerspiegelen moeten een aantal inrichtingselementen goed worden doordacht.

Kies de juiste verlichting die een werkruimte zal creëren geschikt voor de uitwisseling van ideeën en voor overleg.
Bekleed uw muren, plafond en vloer om de kabels te verbergen, zorg voor de nodige geluidsisolatie en perfectioneer de visuele identiteit van de ruimte.
Stoelen ? Banken ? Hoge krukken ? Verre van triviaal, de inrichting van een ruimte induceert een manier van zijn en, a fortiori, een manier van werken.

Een high-tech en aangename samenwerkingsruimte

Welk nut zou een samenwerkingsruimte hebben als de inrichting ervan afstandelijkheid oproept ? Om tegenwicht te vormen tegen het koude aspect van de technologie is het scheppen van een sfeer geschikt voor uitwisseling en voor het creëren van werk, van essentieel belang.

Missie geslaagd voor de showroom van dit bedrijf waarbij de charme van het oude en rustieke op innovatieve wijze werd gecombineerd met de elegantie van de nieuwe technologieën om er een zeer gastvrije plek van te maken.

De samenwerkingsoplossingen

Speechi, leider in de samenwerkingsoplossingen

Leider op het gebied van interactieve oplossingen, Speechi zorgt ervoor datde samenwerkingsinstrumenten zo intuïtief en ergonomisch mogelijk zijn. Ze bieden u oplossingen voor :

software videoconferentie

Samenwerken

Met hun software

interactief scherm

Interageren

Dankzij hun borden en interactieve schermen

evaluatiesoftware iksteekdehandop

Animeren

Met zijn virtuele stemkastje

De hardwareoplossingen om te interageren

interactief scherm

Het interactieve scherm

Investeert meer en meerin vergaderzalen en klaslokalen. Gewaardeerd om zijn intuïtiviteit wordt het gebruikt als een reusachtig tablet.

interactieve projector

De interactieve projector

Vast of mobiel, kan elke vlakke ondergrond (witte muur, bord...) interactief maken.

tbi

Het interactieve whiteboard

Combineer het klassieke bord met de infrarood technologie die het oppervlak tactiel maakt.

Op Speechi Shop • Ecran interactif tactile Android Haute Précision SpeechiTouch UHD - 65"

  Prijs
  1 799 € HT
 • Ecran interactif tactile Android Haute Précision SpeechiTouch UHD - 65"

  Prijs
  1 979 € HT
 • Interactief mobiel whiteboard eBeam Edge + USB

  Prijs
  489 € HT

Software voor alle gebruik

professionele presentatie

Inhoud creëren en presenteren

Met desamenwerkingssoftware die verkocht wordt met onze interactieve projectors en met Iolaos, geïntegreerd in onze interactieve schermen.

organisatieplanning

Uw taken en missies organiseren

Dankzij desoftware Draft geïnstalleerd op onze interactieve schermen SpeechiTouch Prowaarmee u verschillende borden kunt maken of uw post-its gemakkelijk kunt organiseren.

Uw vergaderingen animeren

Uw vergaderingen animeren

Door een steekproef af te nemen bij uw deelnemers of door het organiseren van een bevraging met debevragingssoftware Ik Steek De Hand Op.

paperboard numerique

Uw notities delen

Dankzij denotitiesoftware EquilNote en met zijn slimme markers (SmartMarker). Schrijf op een bord of op een flip-over. Uw notities worden vastgelegd en kunnen direct worden verdeeld.

samenwerking op afstand

Draadloos samenwerken

Metde draadloze presentatiesystemen Montage en WePresent die het scherm van uw pc/tablet/smartphone draadloos verdelen op een scherm of een interactieve projector, met behoud van de interactiviteit.

Oplossingen op maat voor uw samenwerkingsruimte

Start uw vergaderingen op tijd dankzij de domotica !

Het nadeel van een ruimte met samenwerkingstechnologieën is de tijd die u verliest om deze laatsten op te starten. Om dit tijdverlies te overwinnen, ontwikkelt onze architect partner samen met u een controlesysteem om uw samenwerkingsruimte snel functioneel te maken door middel van het beheer van zowel uw collaboratieve technologieën (interactief scherm, projector, TBI) en alle andere aanverwante technologieën zoals verlichting, het openen van de luiken of zelfs de verwarming. De ideale oplossing om uw samenwerkingsruimte zeer snel en zeer eenvoudig functioneel te maken !

Uw ruimte geoptimaliseerd voor samenwerking

Ontdek het ontwerp van een showroom aan de hand van foto’s, het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen een bedrijf en onze architect partner. Maak kennis met de verschillende fases noodzakelijk voor het ontwerp van uw samenwerkingsruimte voorgesteld door onze architect partner.

-->